Stabil pont az életben csak több lábon állva lehetséges

Nem kell választanod, ha nem akarod! Választhatsz egyszerre mindent!

Stabil pont az életben csak több lábon állva lehetséges - Nem kell választanod, ha nem akarod! Választhatsz egyszerre mindent!

Miből van az autó a Sen üzletben? Még 4 napod van, hogy kapj tőlem ajándékpozíciót az autós részlegbe!

Aki nincs benne a SEN üzletben, az nyilvánvaló hogy nem tudja a részleteket. Hisz mi az autóról beszélünk az utazásról, passzív jövedelemről. De tudd, hogy ez mögött valós, hasznos online marketing eszközök vannak.

Nem csak, hogy hasznos a SEN eszköztára, hanem egyenesen nélkülözhetetlen egy online hálózatépítőnek. A hírlevélküldő megvételekor kapod ajándékba az autós pozíciót. Hogy te ezt végig menedzseled, vagy csak a hírlevélküldőt használod, az a te dolgod.

De ne szaladjunk el a hírlevélküldő mellett. Jelen pillanatban ez az egyetlen hírlevélküldő, amit legálisan tudsz használni, a GDPR bevezetése után ha nem vagy vállalkozó. Márpedig a hálózatépítők legalább 90%-a nem vállalkozó.

Én mondjuk a 10%-ban vagyok, mert kb 25 éve vállalkozó vagyok. Én ezen keresztül adózok stb. Így nekem lehet adatvédelmi nyilatkozatom. De, ha te nem vagy vállalkozó, akkor neked nem lehet ilyen és nem is tudsz feliratkozókat legálisan gyűjteni.

De a SEN megoldotta ezt és jogilag, technikailag megoldotta, hogy ő ezt átvállalja helyetted. Tudod mit jelent ez ember? Hogy más nem tudja ezt biztosítani! Tudod, hogy így ez mekkora üzlet, hogy mi tudunk biztosítani egyedül jelenleg használható, jogilag rendben levő hírlevélküldőt?

Óriási üzlet ez! Márpedig úgy lesz valakinek autója, hogy hírlevélküldő használók csoportját létrehozzuk közösen. Ennek a hasznából lesz neked autód.

Nemsokára elkészül egy hangoskönyv gyártó szoftver, ami teljesen és totálisan egyedülálló a piacon. Minden hálózatépítő és vállalkozó nagyon hatékonyan tudja bemutatni, magát az üzletét a termékét, szolgáltatását.

Kezded érteni, hogy ez miről szól? Érted már, hogy itt hasznos szolgáltatások vannak, és ebből van az autó, az utazás és a passzív jövedelem?

Mert ezt nem feltétlenül kellet, hogy tudd. De most már tudod. Értéket biztosítunk, akik használják ezeket az eszközöket. Márpedig, ha ez így van, akkor megérdemled az új autót az utazást, és passzív havi jövedelmet.

Most pedig még 4 napod van arra, hogy kihasználd az ajándékpozíciós ajánlatomat.

Bővebb információért nézd meg a videót!

Kattints a videóra a részletekért most!

Ha még több infóra van szükséged, akkor kattints ide!

 

Üdvözlettel

Ács Zoltán

70/632-9859

info@acszoltan.hu

Nem kell választanod, ha nem akarod! Választhatsz egyszerre mindent! 

 www.stabilpont.hu

Category: Blog

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Új jelszó igénylése
Kérlek, add meg az email címed. Kapsz egy új jelszót emailben.