Stabil pont az életben csak több lábon állva lehetséges

Nem kell választanod, ha nem akarod! Választhatsz egyszerre mindent!

Stabil pont az életben csak több lábon állva lehetséges - Nem kell választanod, ha nem akarod! Választhatsz egyszerre mindent!

Ha új autót akarsz, akkor SEN. Ha aloe verát akarsz venni, akkor FLP…

Ha őssejtterápiást terméket, akkor Lifepharm, ha probiotikus terméket, akkor NICS, ha omega 3 akkor, EQ. Ezek egyértelmű dolgok, úgy, mint az online marketing eszközök és az új autó a SEN-nél. Persze vannak még cégek, amiknek a termékei már részévé váltak az életünknek.

Lehet szeretni, lehet nem szeretni az MLM-et ez tény. Több, mint 25 éve tapasztalatom van a Network Marketingben és én megfigyeltem , hogy igazán hatékony, hasznos termékeket, szinte csak MLM-ben lehet venni. Egyszerüen azért, mert itt nem kell ár háborút indítani a piacért és így a minőség rovására nem is megy a termékelőállítás.

A SEN-nek is megvan a piaci szerepe. A SEN alapvetően online marketing eszközök forgalmazásával foglakozik. Ezeknek a hasznából van az autó. Közvetlen hatásom van a termékfejlesztésre és ez óriási! Így tényleg hatékony, hasznos, értékes, használható eszközök kerülnek a piacra. A videóban erről is beszélek.

Persze ezeknek a hasznából könnyedén lehet neked is új kedvezményes autód. Nem kell sok idő és ezt ugyanúgy mindenki fogja tudni, mint hogy aloe verát az FLP-től kell venni.

Lehet ebbe nem hinni, de akkor is megcsináljuk ezt. Többek között azért, mert kifejezetten komoly online marketing eszközcsomagot fogunk piacra dobni, ami olyan felhasználóbarát lesz, amelyet a piac még nem látott. Ez pedig olyan embereknek is kell, akiket nem érdekel a SEN üzlet. Tehát a terméket akkor is megveszik, ha nem akarják az üzletet és ez a kulcsa a hosszútávú MLM működésnek!

További fontos részleteket a videóban mondom el neked.

Kattints a részletekért a videóra most!

Ha még több infóra van szükséged, akkor kattints ide!

 

Üdvözlettel

Ács Zoltán

70/632-9859

info@acszoltan.hu

Nem kell választanod, ha nem akarod! Választhatsz egyszerre mindent! 

 www.stabilpont.hu

Category: Blog

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Új jelszó igénylése
Kérlek, add meg az email címed. Kapsz egy új jelszót emailben.