Stabil pont az életben csak több lábon állva lehetséges

Nem kell választanod, ha nem akarod! Választhatsz egyszerre mindent!

Stabil pont az életben csak több lábon állva lehetséges - Nem kell választanod, ha nem akarod! Választhatsz egyszerre mindent!

Ha 10 éve bent voltál a Yessplus üzletben, akkor ez a videó neked szól!

Ezt megelőzően, ott éreztem legjobban magam. Ennek az volt az oka, hogy abszolút lehetőséget adott átlagembereknek is hogy sikeresek legyenek. Persze a családias hangulat is nagyon tetszett. Azóta se tapasztaltam ilyet sehol.

Viszont itt a SEN üzletben újra megtaláltam. Ha te bent voltál a Yessplusban és aktívan részt vettél, akkor tudod, hogy miről beszélek. Itt is lehetőség van arra, hogy szó szerint bárki sikeres legyen. Itt is van lehetőség online terjesztésre. Sőt a SEN Holding novembertől komplett online eszköztárat biztosít a tagoknak, de külsösök is igénybe vehetik például a hírlevélküldőt.

Itt is van a webáruházban ezüst és aranykolloid, amit a Yessplusban terjesztettünk el. Ráadásul a támogatóoldalunk ugyanazon a domainnéven érhető el, mint előtte. Itt is lesznek online prezentációk, képzések és minden, amit ott megtapasztaltál.

Viszont a SEN cég rendkívül biztos és abszolút hosszútávra tervezett. Így nem kell félned, hogy egyszer csak megszűnik. Ha te is szeretnél egy olyan üzletben dolgozni, ahol családias hangulatban, bárki által sikeresen felépíthető és hosszútávon is működő üzletet keresel, akkor megtaláltad!

Ha pedig te is ott voltál a Yessplusban és tetszett a légkör, akkor itt újra megtaláltad, viszont lényegesen komolyabb céggel a hátunk mögött te is sikeres lehetsz!

Bővebb tájékoztatásért nézd meg a videót!

Kattints a videóra a részletekért most!

Ha még több infóra van szükséged, akkor kattints ide!

 

Üdvözlettel

Ács Zoltán

70/632-9859

info@acszoltan.hu

Nem kell választanod, ha nem akarod! Választhatsz egyszerre mindent! 

 www.stabilpont.hu

Category: Blog

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Új jelszó igénylése
Kérlek, add meg az email címed. Kapsz egy új jelszót emailben.